Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

το καλοκαίρι με τα μπούτια


Σύμφωνα με το “παγκόσμιο οργανισμό ιστορικής καταγραφής και μέριμνας”, το φετινό καλοκαίρι καταγράφεται ως “το καλοκαίρι με τα μπούτια”. Είναι εμφανές ότι μετά “το καλοκαίρι του κώλου”, “το καλοκαίρι του καύσωνα”, “το καλοκαίρι του Σάμ” και “το καλοκαίρι με τις στραβοπατιμένες σαγιονάρες”, η πλειοψηφία του γυναικείου πληθυσμού στον πλανήτη (σαλονίκη), μπροστά στην επιλογή “μπούτι ή στήθος” επέλεξε με σαφήνεια το μπούτι (αδιαφορώντας πλήρως για τα υψηλά ποσοστά χοληστερίνης). Έτσι οι παγκοσμίου φήμης μόδιστροι, φρόντισαν να προμηθεύσουν το αγοραστικό κοινό, με πάσης φύσεως σορτσάκια, μίνακια, φορεματάκια και κάθε είδους ενδύματα που αποκαλύπτουν τα ανθρώπινα κάτω άκρα. Εξού και αυτές οι ακραίες επιλογές, διότι με άκρα έχουμε να κάνουμε.

Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν θα παρελάσουν μπροστά μας κάθε είδους μπουτάκια, όμορφα, άσχημα, χοντρά, μπαμπάτσικα, ξερόκανα, σταβόκανα, κιταριδομένα, λεία και νεανικά, άγουρα, παρασιτεμένα, κοντά, σε σχήμα τιρμπουσόν, μαύρα, άσπρα, τριχωτά (σπανίζουν), με ρίγες, εμπριμέ με τατουάζ, εμπριμέ χωρίς τατουάζ, μοντέρνα και φυσικά από εκείνα που καταριέσαι την ώρα και την στιγμή που δεν γεννήθηκες στο Ιράν, που τέτοια ζητήματα είναι ληγμένα εδώ και καιρό, ή που η κακιά η ώρα σε έκανε straight ή by αρσενικό ή και λεσβία.

Παρόλο τον κίνδυνο όμως, “ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας και ψυχανάλυσης” εμφανίζετε καθησυχαστικός. “Ορμόνες είναι, θα περάσουν” μας λέει δια του στόματος του γενικού γραμματέα του Landrosh Abushtailer, “αλλά καλού κακού, πάρτε μια ασπιρίνη” συμπληρώνει. Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, με δήλωση του λέει ότι η χώρα μας δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Υπομονή λοιπόν μέχρι τον χειμώνα και ας ελπίσουμε ότι θα επιταχυνθεί η καταστροφή του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου